Nieuwe
banden

Gebruikte banden

Velgen

Banden vernieuwing

Karkassen aankoop

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.
U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

AP Casing B.V. Full service vrachtwagenbanden specialist


Wilt u dat uw vrachtwagens veilig en kostenefficiënt kilometer blijven maken? Full service vrachtwagenbanden specialist AP Casing Truck Tyres houdt sinds 2006 trucks op de Europese wegen met snelle service en betrouwbare kwaliteit. Daar komt elke vrachtwagen verder mee.

Juiste kwaliteitsklasse, aantrekkelijke prijs
Wij weten wat er bij onze klanten speelt op het gebied van slijtage, drukverdeling, rolweerstand en merkvoorkeur van vrachtwagenbanden. Zo komen we snel tot een passende oplossing die zowel op kwaliteit als prijs aantrekkelijk uitpakt.

E M en vrachtwagenbanden van alle A-merken
Als onafhankelijke full service vrachtwagenbanden specialist bieden we een ruime keuze E M banden en vrachtwagenbanden in de A-merken Michelin, Goodyear, Continental, Bridgestone, Dunlop en Pirelli. Daarnaast hebben we ons betrouwbare huismerk Double Coin.

Klaar terwijl u wacht
Met een grote voorraad van nieuwe en gebruikte vrachtwagenbanden en velgen hebben we altijd de band of velg die u zoekt. Kom langs op afspraak of wanneer u toevallig in de buurt bent. In onze kantine staat de koffie klaar. Of, laat onze service truck bij u op locatie langs komen.

Eerlijk advies en snelle service
Kies voor snelle service en één contactpersoon met kennis van zaken en eerlijk advies. Onze werkplaats met geavanceerde apparatuur is vanaf de A12 gemakkelijk aan te rijden.

U kunt ons mailen naar info@apcasing.nl of bellen op nummer +31(0)641344776. U kunt er ook voor kiezen om direct langs te komen op onze locatie in Woudenberg.